Criterium 2020

Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseren wij in het loopjaar 2019-2020 ook weer ons criterium.
De bedoeling van het criterium is om de AfstandsLopers te laten kennismaken met (speciaal voor onze Start-2-Runners) en te laten genieten van de loopsport in onze regio.
Het is niet belangrijk welke afstand er wordt gelopen, en het is nog minder belangrijk welke plaats je behaalt.
Het is wel belangrijk dat je deelneemt aan de geselecteerde joggings.  Deelname in groep blijft nooit onopgemerkt en geeft een sterke uitstraling.
We hebben hiervoor een aantal organisaties in de wijde regio geselecteerd.  Als je hier links de knop "wedstrijden" aanklikt krijg je een overzicht van deze selectie.  Waar mogelijk werd een link met de organisatie voorzien.
Het is mogelijk dat de lijst is tijdens het jaar nog aangepast wordt, nog niet alle gegevens van de organisaties zijn beschikbaar.  Hou er dus rekening mee dat er nog wijzigingen kunnen aangebracht worden.
Per deelname krijg je 3 (drie) punten.  Voor deelname aan de in vet gedrukte organisaties ontvang je zelfs 5 (vijf) punten.  Bovendien krijg je voor elke marathon die je loopt ook nog 3 (drie) punten.  Kansen genoeg dus om puntjes te sprokkelen.
Diegenen die op het einde van het seizoen 2019-2020 het totaal van 35 punten bijeen loopt, is laureaat en verdient uiteraard hiervoor een prijs.
Het criterium valt samen met het atletiekjaar en eindigt op 31 oktober 2020.